For Landmanden

For os i Bayer er der flere vigtige aspekter i arbejdet med landbrug.

 

Dyrevelfærden er et kerneområde for os. Dyrene skal trives i hverdagen. Derfor støtter vi landmænd med nye innovative løsninger, der kan forbedre dyrevelfærden.

 

Efterspørgslen på bæredygtige produkter er stor. Derfor støtter vi op omkring bæredygtige løsninger, der er til gavn for både mennesker, dyr og klima.

 

Sunde og raske dyr samt et økonomisk velfungerende landbrug er altafgørende for, at verden kan nyde godt af gode animalske produkter.  Derfor arbejder vi altid for at optimere vores løsninger og produkter.

 

Her kan du tilgå information om besætningssundhed og velfærd, finde information om sygdomme, forebyggelse og behandling, finde den nyeste forskningsbaserede viden, få ekspertviden om vores produkter, søge råd og vejledning, bestille relevant materiale og meget mere.

 

Vi sætter samarbejdet i fokus

Vi samarbejder på tværs af industrien, hvor vi altid er i løbende dialog med både de dyrlæger, der ordinerer vores produkter, og landmændene, der anvender det. På den måde stræber vi efter altid at optimere og forbedre vores behandlinger, vores produktinformation og skabe nye og bedre innovative løsninger.

 

Vi tror nemlig på, at viden om forebyggelse og behandling bidrager til den bedst mulige effektivitet og produktivitet i landbruget.

 

Ved at indgå i et samarbejde på tværs af industrien skaber vi i fællesskab de bedste betingelser for et bæredygtigt miljø, der kan holde til morgendagens udfordringer. Møder vi dem i fællesskab, møder vi dem stærkere.

 

Hos Bayer står både dyrlæger og konsulenter klar til at vejlede og besvare dine tvivlsspørgsmål.

 

Har du brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte Bayer på 45 23 50 00

 

Vi håndhæver forsvarlig brug af antibiotika

Effektive antibiotika er uundværligt. Men det skal bruges med omtanke. Derfor har vi hos Bayer forpligtet os til at håndhæve forsvarlig brug af antibiotika. For os betyder det, at antibiotika kun skal bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt, og kun på baggrund af en diagnose.

 

Læs mere om vores principper for forsvarlig brug af fluoroquinoloner inden for veterinærmedicin.

 

Uanset sundhedstilstanden i en besætning kan dyr blive ramt af infektioner. Antibiotika er nødvendigt for at værne om dyrenes sundhedstilstand og velfærd og desuden afgørende for at sikre, at de varer, der når ud til forbrugerne, kommer fra sunde dyr.

 

Gennem mere end 90 år har Bayer aktivt forsket og udviklet medicin til at forbedre dyrenes sundhed og velfærd. Vores forskere har desuden udforsket potentialet for innat immunologi, der er et attraktivt og innovativt alternativ til antibiotika, da innat immunologi tager udgangspunkt i dyrets eget medfødte immunforsvar.

Opdateret: 20 December 2017Copyright © Bayer A/S   |  DK1702Y1000
http://www.produktionsdyr.dk